tag:blogger.com,1999:blog-1214944157866127116.post346175545269692578..comments2024-03-26T11:18:48.170+02:00Comments on Hämmentäjä: Raclette-ilta, ideoita ja vinkkejäOutihttp://www.blogger.com/profile/03413749080361157943noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1214944157866127116.post-90307514008768620102015-01-10T21:15:16.527+02:002015-01-10T21:15:16.527+02:00Oli sisäfile on varmasti ihanaa, ja valkosipulirou...Oli sisäfile on varmasti ihanaa, ja valkosipulirouhe! Unohdinkin listastani sienet, meillä oli tällä kertaa suppiksia. :) Racletointi on kyllä ihanaa juuri näin kylmään aikaan, ja vaihtoehdot tosiaan loputtomat! Kaappien purkkiarsenaalit tulevat hyvään käyttöön. :)Outihttps://www.blogger.com/profile/03413749080361157943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214944157866127116.post-18244603288697961392015-01-10T20:34:24.540+02:002015-01-10T20:34:24.540+02:00Meillä tää ruoka kuuluu ehdottomasti syksyyn ja ta...Meillä tää ruoka kuuluu ehdottomasti syksyyn ja talveen. Tarjolla on aina perunoita, naudan sisäfilettä ohuina siivuina, hillosipulia, suolakurkkuja, kaprista, tuoreita herkkusieniviipaleita (ja niiden päälle valkosipulirouhetta), homejuustoa ja raclettejuustoa, kaprista, tomaattia...Tuhtia ruokaa todella mutta ah, niin hyvää. Tässä versiossa pilkkoa ei tarvitse niin kovasti, ennemminkin aukoilla säilykepurkkien kansia :) HannaAnonymousnoreply@blogger.com