Hämmentäjä

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Cookie heaven eli kinuskiset inkivääri-pähkinäkeksit

›
Noin vuosi sitten olin ystäväni luona Tallinnassa. Viikonloppu kului asiaankuuluvalla tavalla: shoppailua, juoruilua, ihania ravintoloita, r...
1 kommentti:
maanantai 2. huhtikuuta 2012

Huomenna kylvetään (siis istutetaan siemeniä, ei lilluta ammeessa)!

›
Sormieni syyhy ei lakkaa. Kauhukseni vain tajusin, ettei minun kannata alkaa kylvöhommiin ennen pääsiäistä, koska lähdemme moneksi päiväksi ...
1 kommentti:
lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kana-parsakaalipasta

›
Parsakaali on maailman huipuin kasvis (heti tomaatin jälkeen). Suurimpia nautintojani on lounas, joka on vain napakaksi keitetty parsakaali,...
perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ei mitään “puutarhaunelmia” vaan selvä action plan!

›
Rakastan plantaasiani! Iloinen jälleennäkeminen talven jälkeen! Ja ruopsutus! Inhat rikkaruohot ja mansikan rönsyt kivien ulkopuolelle...
2 kommenttia:

Muna, saanko esitellä kanan. Sieni-fenkolihyöstö

›
Naisen ja miehen väliset erot ovat hauskoja. Stereotypioihin törmää lähes päivittäin. Mies diggaa sinisestä, nainen punaisesta. Mies pilkko...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.