Hämmentäjä

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Varsin kesäistä siikaa

›
Kävelin perjantaina aamulla kahdeksan aikaan Kampissa ja ohitin kolme varsin aromikasta laitapuolenkulkijaa. Miehet olivat uppoutuneet tode...
2 kommenttia:
torstai 3. toukokuuta 2012

Valkosipuli, oregano, raparperi ja monimuu!

›
Tämä kirjoitus on rakkaan tätini muistolle. Hänen uskomattomasta puutarhastaan löytyi aina alkuja ja aarteita. Ilman hänen neuvojaan ja into...
2 kommenttia:
keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Something smells fishy - ahvenen nylkeminen ja fileointi

›
Siikaa iltahämärässä, kuinka kansallisromanttista! Voi mökkikauden ja saarihyppelyn avajaiset sentään! Uskomattoman ihana viikonloppu...
3 kommenttia:
tiistai 1. toukokuuta 2012

Kevät suorastaan vyöryy kohti

›
Puutarhahommat jatkuu ja uusi kylvöerä painettiin maahan muutama päivä ennen Wappua.  (Ja pakko ottaa pieni esihehkutus! Ihan HIRVEÄSTI t...
torstai 26. huhtikuuta 2012

Oo Las Parsas! Sitruunainen parsarisotto

›
"Pitikin valita vaimoksi humoristi" sanoi mieheni tanssikurssilla. :) Okei, myönnetään. On julmaa tulkita iskelmäpotpuria sydänv...
1 kommentti:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.