Hämmentäjä

torstai 7. kesäkuuta 2012

Aprikoosi-kvinoasalaatti

›
Oletteko huomanneet, että torikojut notkuvat hehkuvan oransseja pallukoita? Olisitteko arvanneet, että nämä pallukat ovat täällä erään hist...
maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kaunis lohi-avokadoleipä

›
Keksin uudenlaisen elämän-prioriteetti-mittarin. Välillä tulee varmasti itse kunkin tehtyä ihan liikaa duunia... Päivät menevät putkess...
lauantai 2. kesäkuuta 2012

Omenainen mansikkajuustokakku: mansikkaa, kinuskii ja omenii

›
Kaikki tykkäävät juustokakuista.  Joka ikisissä juhlissa kuulee aina hihkaisun, "Voi juustokakku, mä RAKASTAN juustokakkua!" ...
2 kommenttia:
keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Nokkoskeitto

›
Olen jotenkin olen kovin viehättynyt näistä piikikkäistä pikkukasveista nimeltä nokkonen. Itseasiassa keräsin niitä muutama viikko sitten ai...
1 kommentti:
maanantai 28. toukokuuta 2012

Kasveja, kasveja, isoja kasveja, emme me pihtaile, ilolla kasvamme...

›
Pitkästä aikaa kasvatusterveisiä! Miten voi auringossa lämmenneen mullan hively ja ruopsutus olla niin huippua? Ikkunalautaviljelmäni su...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.