Hämmentäjä

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Basilikasienet sienikautta odotellessa!

›
Voi sienet sienet sienet, kohta ne saapuvat! Tämä on rankka vuodenaika (tai no, puolivuotinen), koska kuljen pää alaspäin huhtikuusta loka...
2 kommenttia:
keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Melonikeitto ravuilla ja halloumilla

›
Tämän reseptin takana on joukko raaka-aineita, joista juontuvat nokkeluudet ovat niin "OBVIOUS", että en edes viitsi lähteä sille ...
maanantai 25. kesäkuuta 2012

Ihanainen ahven-ceviche

›
Minkälaisia ovat parhaat mahdolliset mökki- / juhannusvieraat? Aina vain puhutaan niistä huonoimmista mahdollisista; he passuuttavat, l...
2 kommenttia:
maanantai 18. kesäkuuta 2012

Smoke on the water, diddidii diddididiii...

›
Viime viikonloppu meni Jukolan viestissä viilettäessä. Miten suunnistus voikin olla niin HIENO LAJI??!! Täällä yksi, joka on aivan eksta...
torstai 14. kesäkuuta 2012

Mehevä raparperipiiras, kaksi eri versiota

›
Plantaasini raparperit ovat barbaareja. Ihan oikeasti. Ne ovat NIIN valtavia ja reheviä, että oksat pois. Lehdet ovat halkaisijaltaan läh...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.