Hämmentäjä

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Vadelmavanukas, oivallista!

›
"Jes mikä oivallus!" Itseään pitäisi aina taputtaa olalle, kun on oikein välkky olo. Kun onnistuu töissä tai sanoo naseva...
keskiviikko 22. elokuuta 2012

Pinkki mustaviinimarja-valkosuklaakakku (Pink, it's my new obsession!)

›
Ja nyt tuleekin sitten kakku kaikille tosimiehille! Meno on niin vaaleanpunaista, että oksat pois! Tässä kakussa suklaa kohtaavat vitamiini...
5 kommenttia:
sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ilmaisaa sipulia ja pientä satoa

›
Jes! Satoa alkaa tihkua, joskin äärimmäisen hitaasti.  Viikko sitten keräsin ensimmäisen kesäkurpitsan plantaasiltani. Kuukauden myöhe...
keskiviikko 15. elokuuta 2012

Inkivääripäärynät grillissä

›
Työt ovat alkaneet ja kesäloma on vietetty. Kollegani kanssa tänään huomasimme, että kyllä loma on täyttänyt tehtävänsä. Hampaita ei pure y...
2 kommenttia:
torstai 9. elokuuta 2012

Ihana kantarellikeitto ja muinaisvadelmien loppusjoituspaikka

›
Mökillämme tuli vettä vuoden pahimman ukkosmyrskyn aikaan toissaviikolla oikein urakalla. Ja sen jälkeen luontokin räjähti: mustikat poksah...
3 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.