Hämmentäjä
sunnuntai 28. lokakuuta 2012
Paahdettu tomaattikeitto
›
Kaikki on parempaa paahdettuna. Näin on todettu valkosipulille , salaatille ja hedelmille , leivälle, halloumille, jopa hapankorpulle. J...
3 kommenttia:
sunnuntai 21. lokakuuta 2012
Vaivaamaton leipä eli ilmiömäinen leipä
›
Väitän, että aika harva fiilis voittaa uunituoreen leivän ensikorkkausta. Itse asiassa koko leiväntekoprosessi on antoisa. Huumaavat ...
2 kommenttia:
keskiviikko 17. lokakuuta 2012
Aprikoosi-pinaattikanaa grillissä
›
Viime viikonloppuna nostimme veneen ja laitoimme mökin talvikuntoon. Voi että tämä rituaali on kyllä niin haikea... Varsinkin, kun lokakuun...
sunnuntai 14. lokakuuta 2012
Dijon-broilerinmaksa
›
Mikä maksaa? No ei ainakaan maksa. :) Pienenä tykkäsin maksalaatikosta tajuamatta, että siinä on maksaa. Ehkä keskityin vain hekumallisen ...
sunnuntai 30. syyskuuta 2012
Kun elämä siirtyy sisälle tulien ja tarinoiden ääreen
›
Olen lueskellut tänä viikonloppuna paljon syksyn juhlista ja niiden perinteistä. Kekri-aikaan ja pyhäinpäivään liittyy paljon kaikkea miel...
4 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio