Hämmentäjä

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Paahdettu tomaattikeitto

›
Kaikki on parempaa paahdettuna. Näin on todettu valkosipulille , salaatille ja hedelmille , leivälle, halloumille, jopa hapankorpulle. J...
3 kommenttia:
sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Vaivaamaton leipä eli ilmiömäinen leipä

›
Väitän, että aika harva fiilis voittaa uunituoreen leivän ensikorkkausta. Itse asiassa koko leiväntekoprosessi on antoisa. Huumaavat ...
2 kommenttia:
keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Aprikoosi-pinaattikanaa grillissä

›
Viime viikonloppuna nostimme veneen ja laitoimme mökin talvikuntoon. Voi että tämä rituaali on kyllä niin haikea... Varsinkin, kun lokakuun...
sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Dijon-broilerinmaksa

›
Mikä maksaa? No ei ainakaan maksa. :) Pienenä tykkäsin maksalaatikosta tajuamatta, että siinä on maksaa. Ehkä keskityin vain hekumallisen ...
sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kun elämä siirtyy sisälle tulien ja tarinoiden ääreen

›
Olen lueskellut tänä viikonloppuna paljon syksyn juhlista ja niiden perinteistä. Kekri-aikaan ja pyhäinpäivään liittyy paljon kaikkea miel...
4 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.