Hämmentäjä

tiistai 26. helmikuuta 2013

Purjo-kantarellilohi

›
Purjo on huippuhyvää ja sopii kaikenlaisiin ruokiin. Lisäksi purjo on uskomattoman kaunis ruoka-aine! Siinä hehkuu kaikki elinvoimaisen vih...
perjantai 22. helmikuuta 2013

Amerikkalaiset pannukakut ja granola - niistä on hyvä aamu tehty

›
Onko olemassa mitään ihanampaa kuin viikonlopun kiireettömät aamut?  Meillä ne alkavat aina verkkaisesti heräilemällä. Sängyssä ollaan ...
keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sipulinen tomaatti-paprikakeitto

›
Rakkauteni keittoihin on kiistaton. Suhtaudun myös lähes jopa maanisen intohimoisesti tomaattiin ja purjoon. Ja kun tähän lisää vielä suola...
sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Peruna-tomaattipaistos turkkilaiseen tapaan

›
Hiihtolomat alkoivat Etelä-Suomessa, mutta jostain syystä hiihtoladut olivat lähes tyhjät! Eipä kyllä omaa menoa haitannut, päinvastoin. Ja ...
keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ihanainen puolukkapiiras tosiystäville

›
Ystävänpäivän kunniaksi intohimoisen ja räiskyvän punaisia sävyjä kaikille rakkaille ystäville ja elämäni miehelle. :) Työkiireiden vuoksi...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.