Hämmentäjä

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Rapeat kaurapatongit

›
Saisiko olla auringossa hehkuvaa, rapeakuorista, maukasta leipää? Oui, merci! Varmaan on jo käynyt ilmi, että olen suuri leivän ystävä...
sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Maukkaat täytetyt munakoisot

›
Munakoiso on täydellisen ihana kasvis - sen koostumus on kovin lihainen ja maku ah-niin-mehevä, ja paljon voimakkaampi kuin esim. kesäkurpit...
lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kanaa ja katkarapuja mangokastikkessa

›
Tämä resepti on ehkä ensimmäinen koskaan talteen kirjoittamani resepti. :) Aika nostalgisissa makumaailmoissa siis leijuttiin, kun tein...
maanantai 8. huhtikuuta 2013

Raparperikakku, raparperikompotti ja vaniljavaahtoa

›
Kesäfiilistelyissä mennään kohti alkanutta viikkoa! Samoin pakastimentyhjentelytunnelmissa. Tällä kertaa kyytiä saivat viime kesän raparpe...
sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Mehevä nokkosmunakas ja aimo askel kohti kesää!

›
Kolmen viikon päässä päässä kalenterissani lukee "veneenlasku". Kesän tuloa ei voi estää. Myös keittiössämme on siirrytty täysi...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.