Hämmentäjä

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Thaimaalainen kookos-limekana

›
Mmm... Olen aasialaisen keittiön Fani Numero 3 499 467. Eli ihan kärkikahinoissa muutaman paikallisasukkaan jälkeen. Ja hip hei, tänään läh...
maanantai 6. toukokuuta 2013

Taivaallinen salmiakki-limesemifreddo on loistava gluteeniton jälkiruoka

›
Ai että, kun törmäsin tähän reseptiin, olin myyty. En malttanut odottaa, että pääsisin sitä testaamaan. Onneksi saimme heti seuraavana viiko...
4 kommenttia:
torstai 2. toukokuuta 2013

Välimerellinen kana-katkarapuherkku

›
Järjestimme jälleen taannoin illallisen ystävillemme. Pohdiskelin viikon verran erilaisia vaihtoehtoja pääruoaksi, viivasin yli lukemattomia...
maanantai 29. huhtikuuta 2013

Parhaat marinadit ja mausteseokset grillaukseen: kana ja porsaan sisäfile

›
Mitkä ovat onnistuneen grillauksen kulmakivet? Omasta mielestäni hyvät pääraaka-aineet, kuten liha, kana ja kasvikset. Sekä ehdottomasti m...
lauantai 27. huhtikuuta 2013

Sitruunaiset pikkumunkit wappupöytään

›
Kevät toi Wapun ja munkit! Jaan nyt kanssanne yhden klassikkoresepteistäni, jota olen aiemmin pitänyt salaisena. Sitruunaiset pikkumunkit k...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.