Hämmentäjä

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Astetta raikkaampi mozzarellasalaatti

›
En ole oikein koskaan ymmärtänyt mozzarellasalaatin viehätystä. Mielestäni juustoissa pitää olla enemmän makua ja salaatissa enemmän ilmavu...
torstai 6. kesäkuuta 2013

Raikas ja kevyt manna-raparperipiiras

›
Silläkin uhalla, että raparperi-reseptejä tulee kovin paljon, julkaisen nyt tämän iki-ihanan, kevyen ja raikkaan raparperipiiraan reseptin. ...
2 kommenttia:
maanantai 3. kesäkuuta 2013

Raparperipasta peston tunnelmissa

›
Tänään vastaan käveli idea, jota oli PAKKO kokeilla. Keräilin viikonloppuna saaresta reippaasti raparperejä, jotka taipuvat luonnollis...
keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pinaattimuhennos tai nokkosmuhennos vaalealle kalalle

›
Tänä viikonloppuna aion pyytää hurjan määrän kalaa. Isken verkot veteen heti kun pääsen mökille ja käyn odottamaan. On lahna-aika. Tämä...
maanantai 27. toukokuuta 2013

Raparperi-banaanikiisseli ja muita raparperiherkkuja

›
Raparperisatoa on kuulemma kerätty jo Kolaria myöten. On siis tosissaan aika kaivaa naftaliinista kaikki ihanan kesäiset raparperiresep...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.