Hämmentäjä

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kala-nacholautanen nicaragualaiseen tapaan, World's best fish tacos!

›
Kuinka monta kertaa tänä kesänä olet jo kuullut kuolemattoman lauseen: "Ei näin kuumalla kelillä oikeastaan tule päivän aikana syötyä j...
perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kasvimaa kuivuudessa

›
"Aurinko on kuin hippi; joko se on pilvessä tai polttaa ruohoa." Tämä kuolematon lausahdus pitää kyllä nyt niin paikkansa. Mei...
torstai 25. heinäkuuta 2013

Japanilaista grillattua kanaa, eli yakitori

›
Kas kummaa, saaristossa valmistetaan joskus myös liharuokia! :) Kaikkien ihanien kalareseptien keskellä grillasimme loistavaa Yakitoria. ...
sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Sitruuna-timjamivoissa paistettu kuhafile, mökkiläisen bearnaisekastike, salviaporkkanoita, retiisejä ja paistettuja uusia perunoita

›
Tästä ateriasta olen ylpeä. Syystä että tekaisin sen mökillä rajatuista, mutta erittäin korkean lähiruokaindeksin omaavista raaka-aineista. ...
lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kesäinen keitetty hauki ja kermainen kastike

›
Mitä tehdä, jos verkoista pötkähtää parikiloinen hauki? Tai jos uistelija kiskaisee veneeseen tämän valtavan petokalan? Useimmiten valm...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.