Hämmentäjä

torstai 7. marraskuuta 2013

Paahdetut kurpitsansiemenet

›
Kurpitsa on kyllä ihan loistava kasvis! Siitä syntyy aivan parasta  keittoa , leivonnaisia tai lisukkeita. Eivätkä (hedelmä)lihan ilo...
sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Flan pâtissier traditionnel

›
Olen frankofiili.  Omistan viisi baskeria, puhun ranskaa, visiteeraan Pariisissa aina kuin mahdollista, olen asunut Champagnen alueel...
8 kommenttia:
perjantai 1. marraskuuta 2013

Lämpöinen kurpitsakeitto fenkolilla

›
Olen löytänyt jälleen uuden lempiruoan!  Henkisen villapaidan nostaa kukin harteilleen omalla tavallaan, mutta minulle sen toi lämpöise...
torstai 31. lokakuuta 2013

Broilerinmaksa-sienikastike

›
Sienikausi kääntyy loppua kohti. Viimeiset sinnikkäät suppilovahverot ehkä vielä mättäiltä löytyvät. Joulukausi sen sijaan on minulla ...
2 kommenttia:
keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Valkosuklaakastike, kohmeiset puolukat ja mustaleipämuru (sekä valkosuklaavanukas)

›
Kuuma valkosuklaakastike, kohmeiset puolukat ja mustaleipämuru on loistava kombo... Jotain lämmintä, jotain raikasta, makeaa, hapanta, rousk...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.