Hämmentäjä
torstai 7. marraskuuta 2013
Paahdetut kurpitsansiemenet
›
Kurpitsa on kyllä ihan loistava kasvis! Siitä syntyy aivan parasta keittoa , leivonnaisia tai lisukkeita. Eivätkä (hedelmä)lihan ilo...
sunnuntai 3. marraskuuta 2013
Flan pâtissier traditionnel
›
Olen frankofiili. Omistan viisi baskeria, puhun ranskaa, visiteeraan Pariisissa aina kuin mahdollista, olen asunut Champagnen alueel...
8 kommenttia:
perjantai 1. marraskuuta 2013
Lämpöinen kurpitsakeitto fenkolilla
›
Olen löytänyt jälleen uuden lempiruoan! Henkisen villapaidan nostaa kukin harteilleen omalla tavallaan, mutta minulle sen toi lämpöise...
torstai 31. lokakuuta 2013
Broilerinmaksa-sienikastike
›
Sienikausi kääntyy loppua kohti. Viimeiset sinnikkäät suppilovahverot ehkä vielä mättäiltä löytyvät. Joulukausi sen sijaan on minulla ...
2 kommenttia:
keskiviikko 23. lokakuuta 2013
Valkosuklaakastike, kohmeiset puolukat ja mustaleipämuru (sekä valkosuklaavanukas)
›
Kuuma valkosuklaakastike, kohmeiset puolukat ja mustaleipämuru on loistava kombo... Jotain lämmintä, jotain raikasta, makeaa, hapanta, rousk...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio