Hämmentäjä

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Terveelliset mustikkaiset välipalat

›
Joo-o. Tällä hetkellä resurssini on allokoitu työrintamalle, joten ruokarintamalla ollaan vähän yksinkertaisemmalla linjalla. Mutta näiden ...
keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Maukas lohi-nuudelikeitto

›
Vietnamilaiset ruoat tuntuvat olla nyt todella pop. Jokainen lehti, blogi ja ravintola suorastaan tyrkyttää omaa pho-, eli nuudelikeitto re...
sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Maukas piimälimppu Etelä-Pohjanmaalta

›
Piimälimppu on yksi kaikkien aikojen suosikkileivistäni. Muistan kutakuinkin 12 vuotta sitten tekemäni hätäpuhelun. Olin muuttanut Ouluun ...
perjantai 21. helmikuuta 2014

Mausteinen kanapihvi ja kardemummalla maustettu tomaattikvinoa

›
Mietitkö jotain hieman spesiaalia kokkailtavaa viikonlopuksi? Tässä ihanan helppo mutta ainutlaatuinen ateria, joka nostaa viikonloppusi uu...
keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Sitruunainen ahvenkeitto

›
Voi mikä mahtava keitto meillä valmistuikaan jääkaapin ammottaessa tyhjyyttään. Oiva keitto kiteyttää filosofian: käytä energia nauttimis...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.