Hämmentäjä

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Juhlava pullakranssi: Nailed it!

›
Hiphei! Nailed it. :) Näin joskus täydellisen elämän huipentumassa, eli Pinterestissä kuvan todella todella TODELLA kauniista pullakr...
2 kommenttia:
keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Täydellinen aamianen

›
Tänään - on - vasta / jo - keskiviikko. Miten voi kolme viikon ensimmäistä arkipäivää mennä niin nopeasti? Vain ja ainoastaan töiden pa...
sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Parsaa, hollandaisekastike ja kukonpojansydämiä

›
Kevät kevät kevät!!! Pusikoissa, rinnassa, lintujen pesissä, pientareilla, lautasella, KAIKKIALLA!! Tämä viikonloppu on ollut täyd...
perjantai 21. maaliskuuta 2014

Jauheliha-ratatouillevuoka ja täydelliset pannuperunat

›
Onnea on kevään ensimmäiset parsat, ruissipsit ja samppanja. (Eli iltapala, joka ei päätynyt kuviin asti. :)) Onnea on myös parissa tun...
2 kommenttia:
torstai 13. maaliskuuta 2014

Mehevä ja rapeakuorinen perunalimppu

›
No nyt on mehevää! Ja rapeaa! Ja ihanaa! Tämä perunalimppu vei kerrassaan kieleni mennessään. Savipadan avatessani vastaan tulvahti...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.