Hämmentäjä

torstai 29. toukokuuta 2014

Rusina-likööriskonssit

›
Nyt ei tarvitse nyppiä rusinoita pullasta, kun voi ahmaista koko skonssin. :) Tein skonsseja, näitä klassikon asemassa olevia skotlant...
tiistai 27. toukokuuta 2014

Kasvimaassa tapahtuu

›
No niin, plantaasikausi on saatu toden teolla käyntiin. Kotipihan ensimmäinen istutus, kesäkurpitsa Tänä vuonna todella harrastan vuo...
maanantai 26. toukokuuta 2014

Kesän paras jälkiruoka: Raparperiunelma

›
Kuvittele lämmin kallio, kukkuva käki, hellä ja lämmin, hiljainen merituuli, laiskana pörräävä kärpänen... Tämä aika on nyt. Kesän e...
torstai 22. toukokuuta 2014

Pesto-kurpitsansiemenleipä

›
Mitä leipään tulee, suosittelen kyllä AINA omien pikku kätösten käyttöä. :) Jokainen itse tehty leipä on kaunis, ja uunista höyryävänä tu...
sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Avokado-vadelmasemifreddo

›
Sain elämäni ensimmäisen lukijatoiveen, hip hei!. Tosin toive tuli ystävältäni ja varmaan jo puoli vuotta sitten, mutta sehän vain nostaa ...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.