Hämmentäjä

torstai 31. heinäkuuta 2014

Parsakaalin sadonkorjuu ja kasvimaakatsaus

›
Mikä shokki minua odottikaan puhelimessani viime viikolla! Vanhempani olivat käyneet kotonamme, kun itse loikoilimme mökillä. Tunnollisena...
2 kommenttia:
maanantai 28. heinäkuuta 2014

Parsa-mozzarellaportobellot

›
Saimme taannoin nauttia mitä parhaimpien mökkivieraiden seurasta. Tällä porukalla olemme kyllä kokkailleet yhdessä paljon, ja istuneet piii...
maanantai 21. heinäkuuta 2014

Itse tehty viili

›
Kuvittele huumaavan metinen tuoksu sateen jälkeen. Kuvittele peilityyni järvenpinta ja sillä aalloitta lipuva kuikkapari. Kuvittele hyttyssa...
sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Maailman paras kesäjuoma ja muita mökkiherkkuja

›
Voi tätä ihanaa mökkieloa ja herkkujen ilotulitusta. Ilahduttavin uusi tuttavuus tuli laseihimme vanhoilta ystäviltä Ruotsista: selj...
keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kasvimaakatsaus saaristosta, heinäkuu

›
Nyt näette, miltä plantaasilla näyttää, kun se on jätetty viideksi viikoksi vaille hoivaa ja tukea - täysin hunningolle. Ensimmäise...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.