Hämmentäjä

lauantai 6. syyskuuta 2014

Aprikoosi-cashewpähkinäleipä

›
Voi jälleen on pakko jakaa mitä ihanin leipäresepti. Voiko oranssinhehkuisilla aprikooseilla ja hennon aromikkailla cashewpähkinöillä mennä...
keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Täydellinen omenakakku

›
Mahtipontisen otsikon taakse kätkeytyy minun makuuni täydellinen omenakakku. Pääosassa omena, lisänä rommi, kardemumma ja minttu. Täyde...
lauantai 30. elokuuta 2014

Kolmen kaalin ja kanttarellin ahvenherkku

›
Hauskaa huvilakauden päättäjäistä! :) Ihanaisen kesäjuhlan kunniaksi ah-niin-kesäinen herkkuresepti. Tämän pöperön ainekset ovat ju...
sunnuntai 24. elokuuta 2014

Lampaankyljykset, parsakaalicouscous ja minttutsatsiki

›
Ai että, nyt onnistuin! Tämä ateria kruunasi koko viikon. :) Suurin kunnia kuuluu maukkaiden luomulampaiden kasvattajalle "Lamma...
2 kommenttia:
torstai 21. elokuuta 2014

Pähkinä-vuohenjuusto-omenapalat

›
Omena-aika on paras aika. Voin ympäri vuoden popsia helposti neljä-viisi isoa omenaa päivässä ja jos satun saamaan suomalaista satoa ...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.