Hämmentäjä

maanantai 29. joulukuuta 2014

Raikas rapuceviche juhlapöytään

›
Tulin juuri ulkoa. Tähdet tuikkivat, hanget kimalsivat ja jouluvalot säihkyivät. Pohjois-Suomen kirpakan kelin jälkeen Länsi-Suomen lähes t...
2 kommenttia:
maanantai 22. joulukuuta 2014

Jouluinen lanttuleipä

›
Tuliko riehaannuttua lanttuhyllyllä? Äänestikö perhe sittenkin lanttulaatikon paitsioon? Vai satutko vain rakastamaan ihania suomalaisia ju...
torstai 18. joulukuuta 2014

Joululahjavinkki: itse tehty suklaalevy

›
Voi ihanaa! Joululomani alkaa huomenna. <3 Tätä on odotettu. Nyt voi rauhassa unohtaa kaikki aikataulut ja keskittyä läheisiin, tunnel...
2 kommenttia:
sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Snickers-whoopiet

›
Tässä todelliselle suklaan ystävälle (kuten miehelleni) herkkujen herkku. :) Näissä trendikkäissä (okei, suurin trendiaalto meni jo...
2 kommenttia:
keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Aasialainen kala-sienikastike

›
Tässäpä ruoka, jossa todella yhdistyvät Aasia ja Suomi. Raaka-aineet ovat mitä suomalaisimmat: vaaleaa, kotimaista kalaa, parsakaalia j...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.