Hämmentäjä

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kiinalainen appelsiinikana

›
Hei taas! Kotona ollaan ihanan Dubai-reissun jälkeen. :) Aurinkoa, lämpimiä iltoja, allasmakoilua, hyvää ruokaa... Sekä totaalisia herk...
sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Bircher-mysli ja tuorepuuro; vinkit ja variaatiot

›
Aurinkoista sunnuntaita! Olen vahvasti sitä mieltä, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Se potkaisee päivän oikealla jalalla käynt...
lauantai 14. maaliskuuta 2015

Sushiburrito eli sushirrito, terveiset San Franciscosta

›
Ihanan aurinkoisen kevätlauantain kunniaksi istun alas ja kirjoitan vihdoinkin taannoisesta San Franciscon -matkastani. Parasta kaupung...
tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ihanat paahdetut parsakaalit

›
Olen palavasti rakastunut parsakaaliin. Yleensä tykkään nauttia parsikseni höyrytettyinä suolaripauksen kera - ihan sellaisenaan. Nyt k...
1 kommentti:

"Fried quinoa" eli mausteinen kana-kvinoawokki

›
Aurinkoiset terveiset! Matkalaukku on jälleen purettu viikoksi. Ja jälleen iski sama kotiinpalufiilis kuin viimeksi ; Barcelonan tapasä...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.