Hämmentäjä

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Shakshuka sinihomejuustolla ja pitaleivät

›
Tapaamme ystäväni kanssa aina silloin tällöin lounaalla toistemme luona. Olemme molemmat äitiyslomalla, joten tapaamiset lasten kanssa ova...
sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kikhernemarengit turkinpipurilla tai ilman

›
Vitsi miten loistava  idea  käyttää kaupan valmiiksi keitettyhen kikherneiden suolaliemi hyödyksi - marenkina! Juu-u, hyvin toimii! Eik...
lauantai 7. marraskuuta 2015

Marjaisa smoothiekakku

›
Sunnuntaina juhlitaan isänpäivää! Miten mahtavaa, kakkua heti aamusta. :) Meillä todennäköisesti juhlitaan ensimmäistä isänpäivää h...
keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ruokaisa kurpitsa-kvinoasalaatti sinihomejuustolla

›
Tein tuossa yksi päivä vahingossa niin hyvää ruokaa, että päätin saman tien juosta kauppaan ja varmistaa myskikurpitsavarastojen riittävyy...
2 kommenttia:
lauantai 31. lokakuuta 2015

Parhaat bagelit, lohitäyte ja egg salad

›
Yksi Amerikan matkojen parhaista puolista on bagelit. Tuoreet, keskeltä pehmeät, pinnalta sopivan sitkeät, siemenillä kuorrutetut herkkupal...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.