Hämmentäjä

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Jouluinen amerikkalainen omenapiirakka

›
Voi talvi talvi talvi! <3 Tulin juuri jhurioituneena kotiin hiihtolenkiltä. Nyt täyteläistä piirakkaa napaan. :) (Ja tässä vaihees...
lauantai 16. tammikuuta 2016

Balilainen ruoka: Cap Cay Ayam, kanaa ja kasviksia

›
Hanget tekevät ulkona korkeusennätyksiä, pakkanen paukkuu, taivas on sininen ja vaaleanpunainen, hiutaleita leijuu, jalkojen alla narskuu, n...
torstai 7. tammikuuta 2016

Kaura-ohrarieskat

›
Kävin loppiaisena kaupassa, eikä siellä ollut yhtä ainutta leipää! Ei hyllyissä, ei pakasteessa, ei tyhjiöpakattuna, ei gluteenitonta, ei er...
keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Terveellinen korvapuustijäätelö ilman jäätelökonetta

›
Mikä ihana jälkkäri joulupöytäämme tänä vuonna tupsahtikaan! Olen suorastaan ylpeä tästä kehitelmästäni! Onneksi korvapuustijäätelö ei ole...
6 kommenttia:
sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Gado-gado, maailman paras salaatti

›
Ihanaa uutta vuotta! :) Vuosi 2015 on ollut yksi elämäni parhaista vuosista; sen kruunasi elämäni tärkein hetki, tyttäreni syntymä. Tok...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.