Hämmentäjä
lauantai 30. tammikuuta 2016
Tavalliset runebergintortut, rakkaudella
›
Runebergintorttuihin liittyy minulla oivallus. Siitä on jo kymmenisen vuotta, kun leivoin torttuja (itse asiassa viimeksi!) silloiselle poik...
perjantai 29. tammikuuta 2016
Tulinen itse tehty hampurilainen
›
* Julkaisen tämän jutun uudestaan muutamin päivityksin (sämpyläohje, tekstit). Alunperin julkaistu 28.3.2012. Oi kyllä. On loistava i...
4 kommenttia:
keskiviikko 27. tammikuuta 2016
Perulainen kana-kvinoapata
›
Olen jäkkeen ihastunut kvinoaan. Siitä on todella helppoa tehdä vaikka mitä! Lisäksi Peru houkuttaa minua sekä matkailu- että ruokamie...
2 kommenttia:
lauantai 23. tammikuuta 2016
Balilainen ruoka
›
Balilainen keittiö... Mitenköhän sitä luonnehtisi yhdellä sanalla? Maukas! Kyllä, jokainen nauttimamme ateria oli täynnä sitä nimenomaista ...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio