Hämmentäjä

lauantai 30. tammikuuta 2016

Tavalliset runebergintortut, rakkaudella

›
Runebergintorttuihin liittyy minulla oivallus. Siitä on jo kymmenisen vuotta, kun leivoin torttuja (itse asiassa viimeksi!) silloiselle poik...
perjantai 29. tammikuuta 2016

Tulinen itse tehty hampurilainen

›
* Julkaisen tämän jutun uudestaan muutamin päivityksin (sämpyläohje, tekstit). Alunperin julkaistu 28.3.2012. Oi kyllä. On loistava i...
4 kommenttia:
keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Perulainen kana-kvinoapata

›
Olen jäkkeen ihastunut kvinoaan. Siitä on todella helppoa tehdä vaikka mitä!  Lisäksi Peru houkuttaa minua sekä matkailu- että ruokamie...
2 kommenttia:
lauantai 23. tammikuuta 2016

Balilainen ruoka

›
Balilainen keittiö... Mitenköhän sitä luonnehtisi yhdellä sanalla? Maukas! Kyllä, jokainen nauttimamme ateria oli täynnä sitä nimenomaista ...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.