Hämmentäjä

lauantai 27. helmikuuta 2016

Raikas lemon curd -mustikkapiirakka

›
Voi aurinko, kevät ja tulppaanit!  Tänään on ollut täydellinen päivä; aamulla uunituoreita rieskoja , vietimme keväänavajaisia grillate...
torstai 25. helmikuuta 2016

Vaahterasiirappilohi, illallinen arkeen ja juhlaan

›
Tässä ruoka, joka on sekä SAIRAAN hyvää, että SAIRAAN vaivaton valmistaa. Paremmin tietämätön ruokailijakin todennäköisesti erehtyy luulem...
perjantai 19. helmikuuta 2016

Ihanat minttusuklaamuffinssit

›
Jee, perjantai ja aihetta juhlaan! Ainahan sitä on. Vaikkapa nyt tuo räntäsade, joka on paljon kivempi kuin eilinen raemyräkkä, tai näti...
torstai 18. helmikuuta 2016

Thaimaalainen porkkanakeitto

›
Oi että, kevättä on ilmassa ja rinnassa niin että oksat pois. Kohta pitäisi varmaan jo kylvää yrttiä sun muuta, olen näissä aina jotenkin ...
2 kommenttia:
tiistai 16. helmikuuta 2016

Edellisenä päivänä valmistuva lounassalaatti

›
Olen parhaillaan kotona vauvan kanssa, ja jostain kumman syystä olen alkanut arvostamaan nopeasti syntyviä lounaita, jotka mieluiten valmis...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.