Hämmentäjä

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Aasialainen kanalasagne

›
Tällä kertaa fuusiokeittiössämme Italia kohtaa Aasian. :) Toimii. Todella. Ajattelin taannoin, jälleen kerran, että teenpäs jotain h...
perjantai 25. maaliskuuta 2016

Sitruunainen mustikkajuustokakku ilman uunia

›
Ihanaa! Pääsiäinen! Suklaamunia, mämmiä, rahkaa, pashaa, rusinoita! Tai ehkä haluat tehdä vähän erilaisen, mutta silti ihanan raikkaan ...
tiistai 22. maaliskuuta 2016

Feta-punakaalikvinoa, sateenkaariruokaa

›
Voi jee, kohta on pääsiäinen! Pääsiäinen on minulle hyvin maallinen juhla; lähinnä se merkitsee kevättä, aurinkoa, hiihtämistä, perheen...

Kevään ensimmäiset kylvöt

›
No niin! On vuoden ensimmäisen kasvimaakatsauksen aika! :) Tänään nimittäin kylvettiin ja urakalla. Multaan pääsi niin yrttejä, hyötykasve...
2 kommenttia:
lauantai 19. maaliskuuta 2016

Japanilainen lohidonburi

›
Hehkutan usein kokkaamiani ruokia täällä blogissa. Silläkin uhalla, että toistan itseäni väitän, että NYT tuli MAAILMAN PARASTA ruokaa! ...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.