Hämmentäjä

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kevyt raparperipiirakka kuin flan

›
Muutama asia merkkaa kesän alkua erityisen paljon; ensimmäinen mökkisauna ja käen kukkuminen, uudet perunat ja silli, tuoksuva metsä... Ja ...
2 kommenttia:
torstai 26. toukokuuta 2016

Tofu-pinaattikeitto

›
Ei ole helppoa. Nimittäin työ- ja perhe-elämän yhdistäminen. Tai nämä kaksi vielä onnistuu jotenkuten, mutta sitten jos pitäisi mukaan lisä...
tiistai 26. huhtikuuta 2016

Äidin taivaallinen vaniljapulla

›
Aijai, nyt on luvassa oikeasti melkoisen syntistä herkkua, nimittäin vaniljapullaa, jossa ei voita tai sokeria säästellä. Ja sitä tulee vi...
9 kommenttia:
perjantai 22. huhtikuuta 2016

Terveellinen maapähkinä-edamamesalaatti

›
Perjantaita! Pirteää sellaista? Ehkä raukeaa? Tässä osoitteessa ehdottomasti jälkimmäistä. Nautin pysähtyneestä tunnelmasta, joka laske...
sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Huhtikuun alku puutarhassa

›
Kevät on taas salakavalasti hiipinyt kimppuun. Ja yhtä salakavalasti se välillä katoaa! Perjantaina lenkkeilin aivan hiessä pelkkä lämpö...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.