Hämmentäjä

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Ahven-piimäkulhot, eli täydellinen kylmä ahvenkeitto

›
Voi vitsit. "Hyvä ruoka, parempi mieli" ei ole koskaan pitänyt enemmän kutiaan kuin tänään. :) Tähän päivään on mahtunut migreen...
keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Paahdettu kukkakaali ja seesamikastike

›
Kesällä tulee tosi usein tehtyä lisukkeeksi aina vain uusia perunoita. Ja why not, nehän ovat ihania! Mutta jos kuitenkin haluat jotain...
perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannuksen puutarhakatsaus

›
Enpäs ole hetkeen ehtinyt kirjoitella puutarahakuulumisia. Mennäänpäs heti asiaan. Ensimmäinen sato saatu muutama päivä sitten (eli n. ...
3 kommenttia:
torstai 23. kesäkuuta 2016

Omena-vaniljapiirakka

›
O-ou! On juhannus! Ihanaa! Oletko just kohta kiiruhtamassa ulos ovesta? Onko auto jo puoliksi pakattu? Vai saitko kenties ex-tempore ...
maanantai 20. kesäkuuta 2016

Puolukka-vaniljapulla

›
Meikäläinen leijailee suunnistustaivaissa. <3 Tänä viikonloppuna juoksimme jälleen Venlojen viestissä (eli Jukolan viestin naisten s...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.