Hämmentäjä

lauantai 29. lokakuuta 2016

Rahkainen pinaatti-vuohenjuustolasagne

›
Minun on nyt myönnettävä, että minulla on pieni syys-blues. Kohta alkaa marraskuu, kuukausista pimein. Töitä on paljon, vähän liikaakin. J...
keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Omena-vaniljapiirakka

›
Tässäpä pärähtää äärimmäisen herkullinen ja ennen kaikkea vaivaton piirakkaohje. :) Mehevän ja paksun omenasosekerroksen alla muhii iha...
maanantai 26. syyskuuta 2016

Ihana Tom yam gong -keitto

›
Hellurei! Kävimme viime talvena lomailemassa Balilla kolmisen viikkoa. Yksi reissun parhaista ruoista oli Tom Yam Gong, eli thaimaalai...
sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Mehevä mustatorvisieni-munakasrulla

›
Rakastan sienikautta! Miten mahtavaa samota metsässä kuulaassa auringonpaisteessa ja bongailla aarteita. Olemme metsäretkeilleet pari...
2 kommenttia:
lauantai 20. elokuuta 2016

Rommirusina- New York cheesecake

›
Juhuu, hyvää syntymäpäivää rakas mieheni! Tällä kertaa juhlimme New Yorkin juustokakulla, joka sai lisämakua rommirusinoista (leipojan val...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.