Hämmentäjä

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Parhaat itse tehdyt karjalanpiirakat ja leipäjuusto

›
Ah, palasin juuri kotiin viikon Levin-reissulta, ja kyllä me vain asumme niin kauniissa, upeassa, puhtaassa ja monipuolisessa maassa, jonka...
1 kommentti:
sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Värikäs nyhtökaurawokki

›
Voi jösses, olipas hyvää wokkia! :) Kokeilin ensimmäistä kertaa kokata nyhtökaurasta. Olen sitä kyllä muiden valmistamana maistellut ...
2 kommenttia:
torstai 29. joulukuuta 2016

Paras bileruoka: gua bao -höyrysämpylät kana ja kasvistäytteillä

›
Tässä pärähtää vuoden 2016 paras resepti. Mietitkö vielä uuden vuoden bileruokaa? Tee gua bao -höyrysämpylöitä, etkä varmasti pety. :) ...
keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Chia-mantelijoulupuuro

›
Tökkiikö riisipuuro? Olen leikkinyt joulupuurolla aiemminkin; kolme vuotta sitten tein porkkanapuuroa  ja pari vuotta sitten toteutin suur...
tiistai 20. joulukuuta 2016

Sitruuna- ja sinihomejuustopiparit

›
Piparit on ihania. Niiden kuuluu olla mielestäni ohuita, rapeita, muttei missään nimessä liian ruskeita ja kärtsähtäneitä. Ja ihan parh...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.