Hämmentäjä

tiistai 14. marraskuuta 2017

Limellä maustettu lohikulho

›
Rakastan raikkaita kasviksia yhdistettynä hyvin maustettuun loheen. Ja vielä ihana aasialainen kastike kylkeen, niin aijai. Erilaiset lohi...
lauantai 4. marraskuuta 2017

Mansikka-vaniljaviinerit

›
Jee! Mikä uusi leivontaonnistuminen ja makuelämys näin pyhäinpäivään (ja suurista suurempaan; minun ja mieheni 10-vuotis-Facebook-ystävyysj...
1 kommentti:
torstai 2. marraskuuta 2017

Ranskalainen päärynä-sinihomejuustopiirakka

›
Olipas mukavaa löytää tämä julkaisematon resepti alkukesältä. :) Tänään sattuu olemaan todella kaunis syyspäivä ja tulin juuri ulkoa hara...
2 kommenttia:
lauantai 28. lokakuuta 2017

Tarte tropézienne - Mikä saavutus!

›
Oh là là! Olimme äitini kanssa viime kesänä lomailemassa Etelä-Ranskassa Nizzan seudulla. Jokainen aamumme alkoi hipsuttelulla johonkin läh...
5 kommenttia:
sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Suolakaramelli-suklaatartletti

›
No nytpäs tuli kokeiltua todellinen suklaanystävän unelma. Voi mikä täyteläisyys, makeus ja suklaisuus yhdistettynä ihanaan suolaisuuteen. ...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.