Hämmentäjä

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Kreikkalainen bougatsa

›
Hellurei! Varasimme kesäksi lomareissun Kreikkaan, joten tottahan toki sen kunniaksi pitää pyöräyttää kreikkalaisia herkkuja! :) Aloitin ...
lauantai 30. joulukuuta 2017

Itse kastikkeensa hoitava suklaavanukas (self-saucing chocolate pudding)

›
Olen ollut koukussa viimeisimään Master Chef Australia -kauteen (taas). Eräässä master class -jaksossa tehtiin self-saucing chocolate puddin...

Ropsaukset (luontaisesti gluteeniton herkku)

›
Voi mikä nostalgiatrippi! Tein hetken mielijohteesta ropsauksia - lapsuuden superherkkuja ja joka synttäreiden kohokohtia. :) Ja hei nä...
perjantai 29. joulukuuta 2017

Kanaa ja nuudelia vietnamilaisittain

›
Joulun jälkeen tulee äkkiä stoppi kaikenlaiselle jouluruoalle ja joulun mauille. Tekee mieli jotain ihan muuta. Minulla se on oikeast...
torstai 28. joulukuuta 2017

Mustikka-vaniljapitko

›
Minulle joulu on ennen kaikkea ruoanlaiton ja leivonnan aikaa - ei mikään ylläri. :) Rakastan väsätä kalaruokia ja laatikoita hyvissä a...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.