Hämmentäjä

perjantai 16. helmikuuta 2018

Misopaahdettu lohi ja misolla maustetut porkkana-nuudelit

›
Voi miten ihanaa lohiruokaa pöytäämme eksyikään. :)  Rakastan mison makua, ja tässä se yhdistyi ihanasti seesamiin, joten voittajakombo o...
keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävänpäivän puolukka-vaniljakkaku

›
Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Meillä onkin paljon syytä rakkauden ja ystävyyden juhlaan, sillä perheemme kasvoi viikko sitten kahdella pi...
sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Kreikkalainen bougatsa

›
Hellurei! Varasimme kesäksi lomareissun Kreikkaan, joten tottahan toki sen kunniaksi pitää pyöräyttää kreikkalaisia herkkuja! :) Aloitin ...
lauantai 30. joulukuuta 2017

Itse kastikkeensa hoitava suklaavanukas (self-saucing chocolate pudding)

›
Olen ollut koukussa viimeisimään Master Chef Australia -kauteen (taas). Eräässä master class -jaksossa tehtiin self-saucing chocolate puddin...

Ropsaukset (luontaisesti gluteeniton herkku)

›
Voi mikä nostalgiatrippi! Tein hetken mielijohteesta ropsauksia - lapsuuden superherkkuja ja joka synttäreiden kohokohtia. :) Ja hei nä...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.