Hämmentäjä

maanantai 19. maaliskuuta 2018

Appelsiini-unikonsiemenskonssit

›
Pääsiäinen kolkuttelee oven takana. Otamme varaslähdön ja suuntaamme Lappiin jo tällä viikolla. Ah, aurinkoa, loputtomasti hiihtämistä,...
sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Vihreä tofuwokki

›
Perheeseemme on syntynyt kuusi viikkoa sitten kaksoset. Ihanaa! Ja työntäyteistä... Siitä syystä arvostan tällä hetkellä ruoassa nopeutta ...
perjantai 16. helmikuuta 2018

Misopaahdettu lohi ja misolla maustetut porkkana-nuudelit

›
Voi miten ihanaa lohiruokaa pöytäämme eksyikään. :)  Rakastan mison makua, ja tässä se yhdistyi ihanasti seesamiin, joten voittajakombo o...
keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävänpäivän puolukka-vaniljakkaku

›
Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Meillä onkin paljon syytä rakkauden ja ystävyyden juhlaan, sillä perheemme kasvoi viikko sitten kahdella pi...
sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Kreikkalainen bougatsa

›
Hellurei! Varasimme kesäksi lomareissun Kreikkaan, joten tottahan toki sen kunniaksi pitää pyöräyttää kreikkalaisia herkkuja! :) Aloitin ...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.