Hämmentäjä

sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Saaristolaislohisalaatti

›
Tämän viikon paras ruoka. :) Saaristolaislohisalaatti, jonka reseptin inspiraationa toimi Glorian ruoka ja viini -lehti 10/20. Tässä oli kai...
2 kommenttia:
keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Salvia-pähkinäleipä

›
 Nams, tämä leipä on herkkullista. Todella herkullista. Ja miten kaunis tarjottava. Tykkään monesti kahvin kera tarjota jotain pientä suolai...
maanantai 7. joulukuuta 2020

Aasian makuinen graavilohi

›
Joulu tulla jolkottaa! :D  Sitä silmällä pitäen vihdoin julkaisen muutaman vuoden takaisen joululohen, josta on sittemmin tullut vakioelemen...
sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Tähtianis-inkivääri-omenahillo

›
Syksyn sato oli runsas, onneksi myös omenasato. :)  Saimme naapuriltamme ämpärikaupalla omenoita, joista riitti myös hilloksi asti. Ja näist...
maanantai 26. lokakuuta 2020

Juustoinen ja pähkinäinen kierreleipä

›
Viikonlopun tunnelmia. 💛 Olen tehnyt tämän kierreleivän muutamia kertoja. Voit hyvin korvata taikinan perinteisemmällä sämpylätaikinalla, j...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Outi
Innostuvan ja liioitteluun taipuvaisen naisen reseptejä ja vinkkejä ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta. Arkena ruoan tulee olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä, viikonloppuisin ehdin väkertää, kokeilla ja nautiskella. Teen jokaisen aterian rakkaudella sesonkiin kuuluvista raaka-aineista. Maailman keittiöt vierailevat meillä, mutta useimmiten reseptini viittaavat Ranskaan. Ruokafilosofiani on "tee gourmeeta siitä, mitä sinulla on."
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.