perjantai 5. helmikuuta 2016

Neljän minuutin ateria

Tiedättekö sen tunteen, kun on aivan rättiväsynyt ja on vasta keskipäivä. Kun päätä särkee, ja tuntuu, ettei loppupäivästä vain mitenkään voi selvitä. Piste.

Ja sitten muistaa; en ole juonut tänään aamukahvia!

Ja tietää, että se ihana autuus on vielä edessä. Kaksi muumikupillista kuumaa ja vahvaa elämän eliksiiriä. Oijoijoi... Valonpilkahduksen ja mustuuden välinen suhde on valtava. Tästä uskomattomasta tunteesta nautin nyt.

Ja vaikka kahvin kanssa olisi ihana syödä esimerkiksi laskiasipullia, päätin, etten lähde moiseen itsemurhahankkeeseen näin väsyneenä, vaan syön irttareita. Ja vaikka tänään voisi Runebergin päivän kunniaksi tehdä vaikka jotain ihanaa supisuomalaista ruokaa, en jaksa, vaan vetäsen hihasta surkeimman keittiösuoritukseni ikinä; kaupan valmiit pelmenit tuunattuna.

Maailman helpointa, valmista neljässä minuutissa ja oikeasti tosi hyvää... :)

Ehkä pullien aika on huomenna...


Gourmet-pelmenit (2:lle)

1 pkt kaupan pelmeneitä
runsaasti tuoreita yrttejä (esim. basilika ja timjami)
1 tl margariinia tai voita
hyvää sormisuolaa tai myllysuolaa
mustapippuria myllystä


Keitä pelmenit paketin ohjeen mukaan noin 4 minuuttia.
Kaada vesi pois, mutta jätä ihan pieni tilkka pohjalle (noin 1 rkl).

Tiputa voinokare sulamaan pelmeneihin.
Pilko sekaan yrtit. Mausta suolalla ja pippurilla.

Nauti heti. Lepää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti