sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Terveelliset ja herkulliset jauhottomat banaanipannukakut

Jälleen mitä ihanin viikonloppu takana. Kauan odotetut vieraat tekivät näistä päivistä kultaakin kalliimmat.
Ja nyt sunnuntaina aurinko paahtaa seinänvierustat lämpimiksi, jopa kuumiksi... Ei voi kuin hymyillä todella leveästi. :)

Näihin tunnelmiin sopii hyvin aamiaisherkuttelu. Jauhottomat banaanipannukakut ovat ihan naurettavan herkullisia ja terveellisiä. Ainoastaan vähän hankalia paistaa. Mutta sunnuntainahan on aikaa kokkeilla...

Mitä enemmän taikinassa on munaa suhteessa banskuun, sitä helpompaa paistaminen. Testasin 1 banaani & 1 muna, ja lopputulos oli ruma (kuten kuvasta näkyy) mutta herkullinen. Ensi kerralla 2 munaa ja 1 bansku. :)


Jauhottomat banaanipannukakut (2-3:lle)

1 iso banaani
2 munaa
ripaus kanelia

öljyä paistamiseen

Flora vanillaa tai kermavaahtoa
mustikoita


Murskaa banaani haarukalla. Lisää ripaus kanelia ja sekoita.

Vaahdota munat ja sekoita varovaisesti banaanimussun kesken.


Kuumenna öljy pannulla. Paistele pienen pieniä lettuja kannen alla.

Tarjoa esim. Flora vanillan tai kermavaahdon, sekä mustikoiden kera. Miksei myös vaahterasiirapin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti