maanantai 10. kesäkuuta 2013

Astetta raikkaampi mozzarellasalaatti

En ole oikein koskaan ymmärtänyt mozzarellasalaatin viehätystä. Mielestäni juustoissa pitää olla enemmän makua ja salaatissa enemmän ilmavuutta.

Until this day...


Avain sydämeeni onkin raikkaudessa! Jääkaappikylmät kasvikset ja ihanan makea, raikas ja kostea vesimeloni nostivat mozzarellasalaatin aivan uudelle tasolle. Rakkaus leimahti ja palaa kiihkeänä!


Astetta raikkaampi mozzarellasalaatti (1:lle)

1 tomaatti
pari ohutta viipaletta vesimelonia
1 kananmunanvalkuainen
haluamasi määrä mozzarella-juustoa
nippu basilikanlehtiä
suolaa
pippuria
balsamicosiirappia
(ruohosipulia)

Viipaloi tomaatti ja vesimelonit. Viipaloi myös mozzarella ja poimi basilikat.
Paista kananmunanvalkuainen pannulla. Anna jäähtyä ja paloittele.

Kokoa annos taiteellista silmää hyödyntäen (köh...).

Ripottele päälle silputtua ruohosipulia (unohdin tämän kuvausannoksesta!).
Rouhi päälle pippuria ja suolaa. Valuta myös hieman balsamicosiirappia.

Ahmaise! NAM!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti