tiistai 20. maaliskuuta 2012

Olenko nyt bloggaaja? Oh no...

En olisi kuuna kullan valkeana uskonut, että aloittaisin oman blogin.

Mielestäni blogit ovat naurettavia - etenkin ne, joissa kirjoittajana on lemmikkieläin. Onneksi pidän mielipiteeni muuttamisesta, etenkin positiiviseen suuntaan. Nyt maailmankirjat ovat sopivasti sekaisin, tähdet ja planeetat sopivassa linjassa ja piru merrassa - on aika siis julkaista Hämmentäjä-blogi.

Olen koko ajan täynnä ideoita ja mielipiteitä, joten toimikoon blogini siis kanavana niiden julkiseen tyrkyttämiseen. Olen usein tuohtunut ja suhtaudun intohimoisesti asiaan kuin asiaan. Huolimatta siitä, onko se tarpeen vai ei. Olen siis usein intsinä.

Tässä blogissa kerron asioista, joihin touhukkuuteeni kohdistan. Pääfokus on kokkailussa. Sivujuonina kulkee muut elämäni tärkeät harrastukset: plantaasin viljely, urheilu ja ulkoilu, sisustaminen, käsityöt...

Voi hyvinkin olla, että tunnen blogini koko lukijakunnan - äitini. Mutta ainakin hän tulee olemaan onnellinen saadessaan reseptit, joita aina anelee. 

Tänäkin keväänä suuri intohimoni kohde on tulppaanit. Alla kuva uskomattoman kauniista kimpusta, jonka sain lahjaksi parhaalta ystävältäni uuden keittiömme avajaisissa.

Mukavia lukuhetkiä blogini parissa äiti! :)
1 kommentti:

  1. Kannatti aloittaa! :)

    Nyt sulla on vähintään kaksi lukijaa. Tyrkytys ja intsinä oleminen ovat elämän suola!

    VastaaPoista