sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Maapähkinäistä thaikanaa

Huomenna on maanantai. Tilanne on pelastettavissa.


Tee superhyvää ja sairaan vaivatonta maapähkinällä maustettua nuudeliruokaa. <3


Maapähkinäistä thaikanaa (4:lle)

400 g kanaa (suikaleena tai fileenä)
n. 200 g ruusukaaleja
3 isoa porkkanaa
1-2 sipulia
loraus öljyä

nuudeleita

reilu 1/2 dl suolatonta maapähkinävoita
3/4 dl soijakastiketta
1 limen mehu
2 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl seesamiöljyä
2 rkl osterikastiketta
3 valkosipulinkynttä (tai 2 isoa)
3 rkl ruokokidesokeria

(tuoretta korianteria)


Kuori porkkanat ja sipulit. Pilko sipulit, ruusukaalit ja porkkanat (ja kana).
Lämmitä loraus öljyä pannulla ja paista kasviksia pari minuuttia. Lisä kanat ja paista kypsäksi.

Keitä nuudelit kypsiksi ja valuta hyvin.

Yhdistä kaikki kastikkeen aineet keskenään.

Kaada pannulle myös nuudelit ja kastike. Kääntele sekaisin.

Revi päälle tuoretta korianteria (jos löytyy :)).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti