perjantai 18. huhtikuuta 2014

Mango-rommirusinarahka

Vieläkö mietit jälkkäriä pääsiäispöytään?
Eikö mämmi tai pasha maistu?


Halusin tehdä tänään jotain pääsiäishenkistä, mutta erilaista... Tietysti olisi ihanaa yhdistellä kaikkia lempimakujani. Oi, ja jälkkäri saisi myös huokua tulevaa kesää. 

Eli ei kun yhdistelemään: mango, omena, rommi, rusinat... omena ja rommirusinat ovat klassinen yhdistelmä, samoin mango ja rommi. Ei voi siis mennä vikaan! Eikä mennyt. :)


Mango-rommirusinarahka (4:lle)

2 dl vispikermaa
1/2 dl sokeria
250 g maitorahkaa
2 prk mangososetta (lasten, á 125 g), 1 tlk mangoa tai 1 syöntikypsä tuore mango.
2 omenaa
reilu 1 dl rusinoita
n. 1/2 - 1 dl romma

Laita rusinat rommiin likoamaan n. 1/2 tunniksi. Pilko omenat todella pieniksi paloiksi. Jos sinulla on tuoretta tai purkki-mangoa, pilko sekin pieniksi paloiksi.

Vispaa kerma erillisessä kulhossa. Lisää loppuvaiheessa sokeri ja vispaa loppuun.

Yhdistä toisessa astiassa maitorahka, mangosose ja omenat. Valuta rusinat ja lisää ne joukkoon.
Nostele kerma sekaan. 

Koristele vaikka sitruunamelissan tai mintun lehdellä.

Nauti. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti