Apuun tuli tämä Mietteitä matkan varrelta -blogista pari päivää aiemmin löytämäni resepti. Paistos / uunipuuro vaikutti erittäin mielenkiintoiselta, joten ei kun kokeilemaan!
Paistos olikin mitä oivallisin keino hankkiutua eroon syvän ruskeista banaaneista. :)
Bansku on valmis autuaimmille metsästysmaille |
Kokeilimme pnimittäin aistosta sekä kuumana että kylmänä. Pari tuntia seissyt paistos oli koostumukseltaan jokseenkin limaista, mutta kermavaahdon tai vaniljajugurtin kera se toimi silti oikein hyvin. :)
Mielestäni mustikat eivät olleet reseptissä mikään ehdoton elementti, eli voit jättää ne poiskin.
Mustikkainen banaani-kaurapaistos (3 annosta)
2 dl kaurahiutaleita
1 iso banaani
2 dl maitoa
1/4 tl kanelia
1/4 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
kourallinen jäisiä mustikoita (tai tuoreita)
voita vuokien voiteluun
(sokeria)
Muussaa banaani. Sekoita kaurahiutaleet, kaneli, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää banaani ja maito.
Lisää lopuksi jäiset mustikat (sulat mustikat värjäävät koko paistoksen lilaksi), sekoittele varovasti.
Voitele pikku vuoat ja paista paistosta 180 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Jos haluat makeampaa paistosta, lisää hieman sokeria.
Tarjoa sellaisenaan, tai vaniljajugurtin, vaniljajäätelön, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.
Paistos on uunista tultuaan melko töpäkkää, vaikka taikina tuntuikin löysähköltä.
Tästä jatkuu (tai alkaa) hyvä viikonloppu. :)
Näyttääpäs herkulliselta! :)
VastaaPoistahttp://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/
Kiitos! :) Ei kun kokeilemaan.
VastaaPoistaTutustun myös sinun blogiisi.