Tämä menee taas kategoriaan "Arjen sairaan helpot ja nopeat kun ei muuta keksi, kauppaan ei ehdi ja kaappejen antimilla mennään". :)
Nevertheless, sairaan hyvää. Tietyillä raaka-aineilla ei vain voi mennä vikaan. :)
Vuohenjuusto-suppilovahverokeitto (2:lle)
400 g tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 dl kuivattuja suppilovahveroita
1/2 punainen (suippo)paprika
2 tl kuivattua timjamia
2,5 dl vettä
1,5 rkl kasvisfondia
n. 100 g vuohenjuustoa
suolaa
pippuria
Laita kuivatut suppilovahverot veteen likoamaan vähintään 15 minuutiksi.
Pilko sipuli ja murskaa valkosipulit.
Lämmitä loraus öljyä kattilassa. Kuullota sipulia ja valkosipulia pari minuuttia. Lisää kattilaan tomaattimurska, vesi, kasvisfondi ja timjami. Anna kiehua viitisen minuuttia.
Pilko paprika ja lisää se keittoon. Kiehuta pari minuttia.
Purista suppiksista liotusvettä pois ja lisää nekin joukkoon. Lisää myös vuohenjuusto ja anna sen sulaa.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Tätä teen! Kaikki ainekset löytyvät minultakin kaapeista! :)
VastaaPoistaJee! :)
Poista